|
dELAb ÜRÜN DESTEK Sadece dELAb ürünleri ile ilgili sorunlar, çözümler ve paylaşımlar için.
|
| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
ARGUS TRIGON Asistan
|
Tarih: 07.07.2008 - 03:07 Mesaj konusu: usb IO devresi kullanımı |
|
|
Merhaba, sizden daha önce 432 out ve pic programmer ile usb IO giriş çıkış devresi aldım. Yardımınızla işimi hallettim. (argus nick ile) Şimdi usb IO devresi için yardıma ihtiyacım var. 8 giriş 2 çıkış olarak olarak kullanacağım. senaryom için örnek bir program gönderebilir misiniz? Ben üzerinde gerekli değişikleri yapabilirim ama yeniden yazamam. Sizden ricam şu.
senaryo:
önce 1 on sonra 2 on olursa 10 u on(tetik olarak) yap.
önce 2 on sonra 1 on olursa 10 u off yap.
önce 1 on,sonra 2 on diğerlerinde zaman yok, 3-4-5-6-7-8 off ise 10 u on yap.
eğer 3-4-5-6-7-8 den herhangi biri on olursa 10 u off yap.
önce 2 on,sonra 1 on olunca, diğerlerinde zaman yok, 3-4-5-6-7-8 off ya da on ise 10 u off yap.
3-4-5-6-7-8 den herhangi biri on ise 10 u off yap.
1 ve 2 off, 3-4-5-6-7-8 den herhangi biri on ise 10 u on yap.
1 on 2 off 3-4-5-6-7-8 off ise 10 u off yap
1 off 2 on 3-4-5-6-7-8 off ise 10 u off yap
1 ve 2 arasındaki zaman süresi ayarlanabilir. 1 ila 10 sn.
3-4-5-6-7-8 den herhangi biri on olduğunda 10 on olacaktı ya, bu arada herhangi bir ya da birkaçı on olursa, 10 a tetik vermeyecek.
9 boş ama gerektiğinde kullanabilmeliyim.
gibi bir program istiyorum. bi de girişlere kuru kontak girebiliyor muyum? ya da 5v mu girmek zorundayım.
arada 322 senaryo daha var ama bunları halledebilirseniz gerisini ben çözerim. bu işi çözebilirsem bu devreden ilk etapta 8 tane daha ihtiyacım olacak.
Sizden istirhamım bana anlatırken, bir cahile anlatıyor gibi anlatmanız. Çünkü bu işlerimi kardeşim yapıyordu daha önce, şimdi ona ulaşamıyorum.
teşekkür ederim. _________________ ARGUS TRIGON
The Architect Of The Universal Puzzle. |
|
| Başa dön |
|
 |
dELAb * YÖNETİCİ *

|
Tarih: 07.07.2008 - 15:50 Mesaj konusu: |
|
|
//
Sayın ARGUS TRIGON,
Tahmin edeceğiniz gibi bu olasılıklarla bir yazılım yapmak ayrı bir süreç,
söylenebilen birşey elbette ki yapılabilir fakat bu noktada bizim örnek
program haricinde bu yoğunlukta yapabileceklerimiz malesef sınırlıdır.
// dELAb |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|